Fællesspisning

Fællesspisning for ungdomsspillere

Som noget nyt arrangerer Svenstrup Badmintonklub fællesspisning for alle ungdomsspillere i klubben. Menuen består af pitabrød med tun/oksekød og salat samt kage til dessert. Efter maden spiller vi banko. Arrangementet er gratis for klubbens spillere og tilmelding foregår nedenfor.

U9/U11

Fællesspisning mandag den 6. november kl. 17.30-19.30. – Tilmeld senest den 1. november.

U13/U15/U17

Fællesspisning torsdag den 16. november kl. 19.00-21.00 – Tilmeld senest den 9. november.

Vi har brug for hjælp

Vi mangler ca. 4 forældre til at hjælpe med at snitte salat og dække bord samt 2 forældre til at bage kage – også her er tilmeldingen nedenfor.

Forældre, der ønsker at hjælpe med maden, møder for

• U9/U11 fællespisningen: kl. 16.30 i klubben. Forældre, der bager kage, leverer kagen senest kl. 18.00 i klubbens lokaler.
  • U13/U15/U17 fællespisningen: kl. 18.00 i klubben. Forældre, der bager kage, leverer kagen senest kl. 19.30 i klubbens lokaler.

Vi håber at se rigtig mange af klubbens spillere til en hyggelig aften.

Navn (deltager):*
Årgang:*