Sæson 2017-18

Vi har opstart for ungdomspillere den 14. august 2017, hvor vi afholder nethejsning og afslutter sæsonen med klubmesterskabet den 5. maj 2018. I slutningen af sæsonen vil der udsendes et tilbud om sommertræning for ungdomspillerne med afslutning omkring sidste skoledag.

Trænere

Man kan finde en samlet liste over klubbens trænere her.

Træningstider

Oversigten over sæsonens træningstider kan findes her.

Årgange

Hvis man er i tvivl om hvilken årgang man hører til kan man finde oplysningerne her.

Hvis man gerne vil se kontingentsatserne kan man finde listen her.
Betaling af kontingentet kan ske her.

Facebookgrupper

Der er blevet oprettet lukkede facebookgrupper for de forskellige aldersgrupper, hvor trænerne løbende kommer med informationer vedrørende blandt andet de stævner, hvor de tager med til og andre nyttige oplysninger. Dog er der ikke oprettet en decideret gruppe til U7 spillere.
Hvis man ikke er blevet tilføjet af andre i grupperne kan man selv ansøge om adgang.