Nethejsning

Hvert år ved sæsonstart for ungdom afholder vi nethejsning, hvor gamle og nye medlemmer kan komme ned i hallen til en omgang fri boldspil og lidt lækkerier i cafeteriet.

I år ligger nethejsningen omkring den 12. august

Nethejsning

Opstartsgrill

I 2018 afholdte vi for første gang opstartsgrill for hele klubben. Hvor klubbens nyanskaffelse, to store kuglegrill skulle tages i brug.

Forventes gentaget til sæsonstart.

Opstartsgrill

Træningslejr – Ungdom

Hvert år i starten af oktober drager ungdomsspillerne på træningslejr i Fjerritsslev fra lørdag til søndag. Turen byder på lidt af hvert, men vi vil ikke røbe for meget da der kan forekomme overraskelser. 🙂

Data er endnu ikke fastlagt.

Træningslejr - Ungdom

Halloween i Hallen

I 2018 afholdte klubben for første gang et halloween arrangement, hvor der var konkurrencer for de voksne og en “uhyggelig” tur gennem hallen og dertilhørende lokaler. Mens man ventede, var der en masse hygge i cafeteriet, hvor man kunne stille sulten med suppe, pizzasnegle og pølser med brød.

Vi forventer at gentage successen igen i år.

Halloween i Hallen

Hjemmestævne

De sidste mange år har vi afholdt stævne for udvalgte rækker i U15/U17/U19 i den første weekend i november.

Stævner for sæson 2019/2020 er endnu ikke fastlagt.

Hjemmestævne

Andespil

Hvert år afholdes der andespil/banko i slutningen af november, hvor der er masser af gevinster på højkant.

Datoen er ikke fastlagt for 2019 endnu.

Andespil

Juleafslutning – Ungdom

Hvert år afholder vi en juleafslutning for ungdomsspillerne. I 2018 gik vi stort og arrangerede overnatning i hallen og en masse hygge.

Datoen er ikke fastlagt for 2019 endnu.

Juleafslutning - Ungdom

Juletræning – 25. december

Traditionen tro har vi hvert år juletræning, hvor senior og undgomspillere kan komme en tur i hallen efter en tung julemenu dagen forinden.

25. december

Juletræning - 25. december

Begynderstævne

Hvert år i sammenarbejde med nærliggende klubber arrangeres der begynderstævner, hvor de mindste/nye spiller kan prøve sig med et stævne hvor både spillere og forældre kan lære lidt om badmintonkampens spilleregler.

Dato: 27. januar 2019

Begynderstævne

Mad & Fjer

Et arrangement for klubbens medlemmer med åben hal og aftensmad.
Afholdt første gang 1. februar 2019 med 100 deltagere.

Forventes gentaget igen

Mad & Fjer

Marts

Fastelavn

Svenstrup Badmintonklub afholder hvert år en fastelavnsfest for alle i Svenstrup og opland. Billeter sælges som regel i Rema 100 Svenstrup og i døren på selve dagen.

Dato: søndag den 3. marts 2019

Fastelavn

DMU fællestur – Ungdom

DMU er et åbent stævne hvor alle kan deltage. Vi arrangerer hvert år en fællestur. Klubben støtter op om denne tur ved at betale deltagergebyret. Så skal man kun betale for overnatning og forplejning (400 kr)

Dato: 29. – 31. marts 2019

DMU fællestur - Ungdom

SvenstrupLøbet

En gang om året afholdes SvenstrupLøbet, hvor man på et let kuperet terræn kan løbe 5 eller 10 km og der er desuden en rute for de små, med konkurrencer, medaljer og meget mere.

Dato: søndag den 28. april 2019

SvenstrupLøbet

Klubmesterskab

Hvert år i slutningen af sæsonen afholdes klubmesterskabet, hvor der er rækker for ungdom, senior og motionister.

Dato: 11. maj 2019

Klubmesterskab