Book på timebasis

LEJ EN BANE EFTER BEHOV

Hvis man har brug for mere flexibilitet end hvad en sæsonbooking kan give, er det muligt at leje en bane på timebasis.

PRIS

Det koster kun 75 kr pr. time for en bane.
Man skal selv medbringe ketcher, bolde samt indesko.

SÆSONBOOKING

Vigtigt! Hvis man skal booke for en hel sæson, skal man ikke bruge dette bookingsystem, men derimod kontakte vores medlemsregistrant, Lotte Madsen på support@svenstrupbadmintonklub.dk eller på telefon 26 64 49 95.

TORSDAGSBANEN

Til information vises tiderne for torsdag desværre ikke korrekt i bookingsystemet. Bookingen om torsdagen er nemlig kl. 20.30-21.30.

ER HALLEN LÅST?

Hvis man kommer til en aflåst hal i en skoleferie eller weekend, kontaktes Lotte Madsen på telefon 26 64 49 95

Book en bane

Luk