Holdkampstilmelding for motionister

Har du mod på/lyst til at spille holdkampe? 🏸🏸

Vi har i år mulighed for at tilmelde motions hold, hvor man kan komme ud og spille holdkampe for klubben, imod andre klubber. Vi vil rigtig gerne samle så mange hold som muligt, men vi er nødt til at vide, hvem der er klar? 🏸

Lige lidt praktisk info:
– Holdkampene kommer til at ligge i følgende weekender/uger: 40, 43, 46, 49, 2, 5, og 10 samt Final 4 den 27. marts (uge 12).
– D. 27. marts vil der være et stort final 4 stævne, hvor man dyster om oprykning og nedrykning.
– Holdkampene er gratis, da klubben betaler deltagergebyr.
– Der er mulighed for flere forskellige holdtyper:
👉 Serie 4-8 – 4 herre og 2 damer (1 mix, 1 DS, 1 DD, 3 HS og 2 HD) Vi tilmelder efter niveauet, således alle får gode kampe.
👉 Serie A-D – 4 spillere, som spiller hhv. single og double. Man spiller 1 single og 1 double. Vi tilmelder efter niveauet, således alle får gode kampe.
👉 Niveau A-D – 4 spillere med 3 runder double.

Da tilmeldingsfristen snart er, så håber vi at høre fra alle jer, som kunne være interesseret i at deltage på sådanne hold snarest. Har man spørgsmål mv., så kontakt Jonas Sørig – jonassorig@hotmail.com

Lad os få samlet en masse hyggelige hold 😊🏸

Tilmeld dig her!