Klubtøj

Klubben giver
1 gratis klubtrøje
til turneringsspillerne

Det betyder at alle ungdomsspillere og seniorholdene kan få en klubtrøje uden beregning (Man skal dog selv betale for evt. navn på ryggen). Klubtrøjen skal bestilles via www.ketcher-sport.dk, hvor vi har en klubaftale ved.

Tøjet kan prøves hos Ketcher-Sport, Boulevarden 34, 9000 Aalborg.

BESTIL NU!

Når man bestiller klubtrøjen skal man bruge en rabatkode. Koden findes på facebookgrupperne eller udleveres ved efterspørgelse. Rabatkoden kan kun bruges 1 gang pr. “konto” – alle spillere skal derfor oprettes med egen konto ved Ketcher-Sport.dk.

Bemærk klubtrøjen bliver trykt med logo + klubbens sponsorer. Der er forskel på hvilke sponsorer der skal trykkes på afhængig af hvilket hold/årgang man spiller på. Derfor skal man ved bestilling af trøjen vælge hvilket hold du hører til (fx. U9 eller serie 3), det gør du inde under trøjen.

Udover klubtrøjen kan klubbens medlemmer købe en klubkollektion til klubpriser. Bemærk på træningsjakken vil der blive påtrykt Svenstrup BK logo + Ketcher-Sport på ærmet.

For at få tøjet til klubprisen skal det enkelte medlem oprette en “konto” hos www.ketcher-sport.dk, husk ved oprettelsen at notere klub: Svenstrup BK. Når kontoen er registreret vil du modtage en velkomst e-mail fra Ketcher-Sport. Efterfølgende vil du modtage en e-mail om at kontoen er blevet tilknyttet kundegruppen “Svenstrup BK” (bemærk der kan gå 1 arbejdsdag før kontoen bliver tilknyttet kundegruppen). Så snart kontoen er registreret under Svenstrup BK vil man modtage en e-mail om at man nu er tilknyttet kundegruppen Svenstrup BK og man kan nu købe Svenstrup BK klubtøj til klubpriser.

Bemærk du kan ikke se klubpriser før du er tilknyttet kundegruppen Svenstrup BK og er logget ind på www.ketcher-sport.dk

Luk