B-Træning

SÆSON 2019 – 2020

B-træning i Svenstrup🏸

👉 Er du B-spiller eller måske endnu højere? Så er der her et ekstra træningstilbud til dig!

Svenstrup Badminton Klub har i de forløbne 2 sæsoner haft stor succes med en åben træning, for alle spillere i lokalområdet, som er placeret i eller over B-rækken.

Vi fortsætter med at udbyde denne mulighed til glæde og sparring alle ungdomsspillerne imellem.

📅 Hver fredag fra medio august t.o.m ultimo april

✅ Tilmeldingen åbner d. 18. juni – Maks 24. pladser, efter først til mølle princippet.

Vigtigt! Alle skal oprette sig som nyt medlem da vi er gået over til et nyt betalingssystem.

Luk