VoksenFjer

Har du lyst til at dyrke badminton som motionsform??

VoksenFjer er et tilbud til dig, som ønsker at dyrke motion i et godt fællesskab, hvor det sociale og sved på panden er i højsædet!
Træningen er udformet, således at alle kan deltage på tværs af niveau og alder. En gang om måneden vil der være en træner tilstede, hvor du har mulighed for at lære nye fif. Ellers omfatter træningen en let opvarmning og derefter kampe.

Træning starter op onsdag den 14. august. Kig gerne forbi til en prøvetræning og se, om badminton er noget for dig 🙂
Du kan også tilmelde dig træningen til Lotte Madsen support@svenstrupbadmintonklub.dk.

Træningstider

Mandag 19.30-20.30 og/eller
Onsdag 20.30-21.30 *uden træner

Sæsonen for 2019-2020 er i perioden 14. august 2019 – 31. maj 2020

Kontingent

Hvis man gerne vil se kontingentsatserne kan man finde listen her. Betaling af kontingentet kan gøres samme sted.

Facebookgruppe

Vi har en lukket facebookgruppe, hvor der løbende kommer informationer vedrørende nyttige oplysninger.
Hvis man ikke er blevet tilføjet af andre i grupperne kan man selv ansøge om adgang her.