Klubtøj

2019-2021

Klubben giver
1 gratis klubtrøje til alle ungdomsspillere og turneringsspillere

Har du endnu ikke fået bestilt eller prøvet klubtøjet, så kan man nå det endnu.

Mandag og tirsdag fra kl 16.30 er sidste dag, hvor man kan prøve tøjet i klublokalet. Herefter må man kigge en klubkammerat i nakken.

Hvordan bestiller jeg klubtøjet?

Mangler du at bestille, så skynd dig ind på :

Gå ind på li-ning.dk

Opret en bruger (Øverst i menulinjen) HUSK at vælg ”Svenstrup” som klub

Når brugeren er oprettet, kan der i menulinjen vælges ”SVENSTRUP” i menulinjen, hvor vores klubkollektion er.

Bestil de ønskede ting fra klubkollektionen og tilvælg evt. navnetryk til ryggen. Herefter tryk ”køb” og den bliver ført over i indkøbskurven.

OBS: Alle spilletrøjer og overtræksjakker bliver leveret med ”Svenstrup og Li-Ning logo” på ryggen, så tilvælg IKKE ”Denmark og Li-Ning logo) – Se evt. billede.

Når de ønskede produkter er valgt kan du gå til ”indkøbskurv” og trykke på bestil

Levering vælges til ”KLUBKØB” – Leveringen er gratis og sendes til klubben i poser med navn på

VIGTIGT: I bemærkningsfeltet til ordren ”BEMÆRKNING TIL FORSENDELSE” skrives hvilken årgang man er på. Eks. ”U13”. Dette i hensyn til sponsortryk.

Herefter kan købet foretages med dit betalingskort.

Klubrabat

Li-Ning yder 30% rabat på alle vejl. Priser på hele deres sortiment, når man er medlem af SBK.