Klubtøj

2019-2021

Klubben giver
1 gratis klubtrøje til alle ungdomsspillere og turneringsspillere

Hvordan bestiller jeg klubtøjet?

Mangler du at bestille, så skynd dig ind på :

Gå ind på li-ning.dk

Opret en bruger (Øverst i menulinjen) HUSK at vælg ”Svenstrup” som klub

Når brugeren er oprettet, kan der i menulinjen vælges ”SVENSTRUP” i menulinjen, hvor vores klubkollektion er.

Bestil de ønskede ting fra klubkollektionen og tilvælg evt. navnetryk til ryggen. Herefter tryk ”køb” og den bliver ført over i indkøbskurven.

Bemærk at størrelserne er lidt små – Derfor kan det være en god idé at se en kammerat i nakken.

OBS: Alle spilletrøjer og overtræksjakker bliver leveret med ”Svenstrup og Li-Ning logo” på ryggen, så tilvælg IKKE ”Denmark og Li-Ning logo) – Se evt. billede.

Når de ønskede produkter er valgt kan du gå til ”indkøbskurv” og trykke på bestil

Levering vælges til ”KLUBKØB” – Leveringen er gratis og sendes til klubben i poser med navn på

VIGTIGT: I bemærkningsfeltet til ordren ”BEMÆRKNING TIL FORSENDELSE” skrives hvilken årgang man er på. Eks. ”U13”. Dette i hensyn til sponsortryk.

Herefter kan købet foretages med dit betalingskort.

Klubrabat

Li-Ning yder 30% rabat på alle vejl. Priser på hele deres sortiment, når man er medlem af SBK.