+45 26 64 49 95
support@svenstrupbadmintonklub.dk

Frivilligstruktur

Er det dig vi mangler?

Kontakt: Jonas Sørig, jonassorig@hotmail.com eller mobil 29 72 44 95

NY FRIVILLIGSTRUKTUR

Det skal være nemt at være frivillig i SBK

I SBK arbejder vi med den grundlæggende tanke, at det skal være nemt og overskueligt at være frivillig. Derfor ønsker vi at gøre op med den traditionelle tankegang, om frivilligt arbejde i en forening.

Det nye initiativ har til formål at afgrænse alle foreningens opgaver i mindre specialiserede udvalg, hvor man frit kan byde ind med den tid man har og indenfor de opgaver, som man har interesse for. Alle udvalg har en nøje beskrivelse af opgaverne, samt et realistisk tidsestimat pr. sæson. Dermed et det super nemt at gå til.

Kort fortalt ønskes der at nedlægge klubbens bestyrelsen og spillerudvalg, for flytte disse opgaver over i mindre udvalg. På denne måde ved man, hvad man siger “ja” til, uden skjulte overraskelser.

Vi har brug for alle de frivillige hænder vi kan få, for at skabe de bedste rammer for alle klubbens medlemmer. Unge som ældre, samt store som små opgaver. Derfor håber vi at både ungdomsspillere, forældre, motionister og seniorspillere vil byde ind på dette nye initiativ. Man siger ja til en sæson ad gangen.

Vi håber alle vil tage godt imod dette nye og spændende initiativ, til glæde og gavn for SBK

Har du mod på en af opgaverne, eller har du yderlige spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Jonas Sørig på jonassorig@hotmail.com

Vil du gerne være frivillig på dagen?

Kunne du tænke dig at hjælpe til et eller flere af vores arrangementer på selve dagen, så tilmeld dig som frivillig hjælper.

TILMELD DIG HER!